Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Amint arról korábban írtunk, Danny Boyle következő filmje, a 127 Hours, Aaron Ralston hegymászóról fog szólni, aki öt napig várta csapdába esve a segítséget a Sziklás-hegységben. A fiatal sportoló karja egy sziklatömb alá szorult, és a férfi képtelen volt kiszabadítani magát. Videóra vette búcsúüzenetét a családjának, majd egy zsebkéssel amputálta önnön kezét. Ezután megmászott egy sziklafalat, és összefutott egy családdal, akik megetették, megitatták, és értesítették a mentőket. A bajbajutott hegymászót James Franco fogja megformálni, akit például a Pókember-filmekből ismerhetünk.

Az alapjában véve félig némafilmet tervező Boyle a színészi játékra szeretné fektetni a hangsúlyt. A forgatókönyvet Simon Beaufoy írja, akivel a Gettó milliomost is együtt jegyezte. James Franco a Pókember-szérián kívül láthattuk a Pineapple Express-ben, illetve a tavalyi Oscar-gálán agyonjelölt Milkben is, mint a címszereplő meleg szeretőjét, ahol fel tudott nőni Sean Penn mellé alakítás terén, így Boyle-nak minden oka meglehet a bizakodásra, hogy a 2011-es gálákon esélyesként indulhasson a film, mivel márciusban kezdődik Utah államban a forgatás, a filmet meg ez év végén kívánják csak bemutatni, a fentebb említett okok miatt.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr701653664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása