Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Minden valószínűség szerint a Csillagok Háborújának története folytatódni fog. A közelmúltban számos alkalommal hallhattunk az élőszereplős sorozat érkeztéről, illetve októberben merült fel pletykaként, hogy George Lucas újabb trilógián agyal. Nem is olyan régen pedig Thomas Dolby kotyogta ki véletlenül a blogján egy Kaliforniában tett látogatása után, hogy az új film készülőben van. A leírtak alapján az egyik barátja, Paul Sebastien számolt be neki a nem is olyan sokára érkező Star Warshoz kapcsolódó televíziós műsorokról, online játékokról és a harmadik trilógia felvezető darabjáról.

Ezután hozzátette, hogy habár nem túl nagy Csillagok Háborúja rajongó, el kell ismernie, hogy Lucasnak van érzéke a showbizniszhez, illetve egy ízben, a '80-as években találkozott is a mesterrel és nagy hatással volt rá. Ezek alapján tehát nem lehet kétséges, hogy Lucas új alkotásokon dolgozik, és nyilvánvalóan óriási baki ez a bloggertől, hiszen 7 pecsétes titokként őrizték ezt a tényt a mai napig. Azóta persze visszakozott is erősen és félreértésre hivatkozott. Azonban, mint mindannyiunk számára ismerős mondás, hogy a szó elszáll, az írás megmarad, így ezt visszacsinálni már nem tudja. A csámcsogás pedig már el is kezdődött, hiszen újságírók és rajongók hada bolydult fel a hírt olvasva.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr541589043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása