Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Egy sajtótájékoztatón derült fény arra, hogy Tim Burton legújabb produkciója nem más lesz, mint a Sötét Fellegek, azaz Dark Shadows, melyet a rendkívül ellentmondásos színésszel, mindenki Jack Sparrowjával fog elkészíteni. Rossz hír azonban a rajongóknak, hogy ez lesz a két filmes szakember utolsó kooperációja. Graham King bevallása szerint az alkotást ősszel kezdik majd forgatni, azaz legkésőbb októberben munkába áll a stáb. A forgatókönyv megírása is rendkívül megerőltető és hosszú procedúra volt, így a közönség reménykedhet, hogy ismét letesz valamit az asztalra a páratlan páros.

Az eseményeket persze nagyban lassítja, hogy Depp az Alice című sokak által rendkívül várt és mindenütt reklámozott feldolgozást is készíti, melynek előzetese már a magyar mozikban is látható. A John August által írt történettől rendkívül sokat várnak, hiszen a forgatókönyvíró tollából olyan remekművek örvendeztették már meg az embereket, mint a Charlie and the Chocolate Factory, vagy a Corpse Bride. A Dark Shadows egy '60-as évekbeli sorozat feldolgozása lesz, mely több mint öt esztendőn keresztül futott a televíziók műsorán és több mint 1000 részt gyártottak le belőle. A gótikus horrorban olyan természetfeletti lények is szerepet kaptak, mint az örök slágert jelentő vámpírok, boszorkányok, szellemek, vérfarkasok és zombik.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr961580719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása