Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Néhány részlet látott napvilágot A Rambo-saga készülő ötödik részéből, egészen pontosan az eredeti ötlet elvetéséből. Noha a koncepciós dizájnt is bemutatták már, a  Rambo V: A Savage Hunt története megváltozott egy pindurkát, ezt maga Sylvester Stallone hintette el a SZone rajongóknak e-mailben. (A világ elsőszámú Sly-rajongói oldala, yeah) Szeretett veteránunk mégsem veszi fel a harcot egy genetikai elbaltázás eredményével. Mutánsvadászat helyett Rambo egy erőszakos város felé veszi útját, a szent amerikai földön túl, ahol nagyon sok fiatal nő tűnt el az elmúlt időkben. Játszódjék bármerre is a történet, szegény védtelen nők elrablását/leölését a derék baka nem megengedhetőnek tartja. További infók a folytatásban.

 A mutánsos ötlet egy más filmben fog realizálódni, másik karakterrel, ahogyan a lenti levélből is kitűnik. Stallone nem fogja veszni hagyni a dolgot, mivel a birtokában van James Huggins Hunter című sci-fi-thrillerének megfilmesítési joga. Az a gyanúnk, hogy Stallonénak mindig is fájt valahogy, hogy nem vehette fel a harcot a vadonban semmilyen természetfeletti lénnyel, és ezáltal a kormányzó úrral sem (Schwarzenegger-Predator), így pótolni akarja ezen kimaradását. Hogy melyik filmben realizálódik ez a dolog, az még a jövő kérdése (remélhetőleg nem a Cliffhanger folytatásában kűzd majd az ágyúnélküli Gabe Walker kötélhágcsókkal és hevederzárakkal a bestia ellen) Végezetül íme Stallone e-mailje, melyben a fentieket vázolja. Vér lesz!

 

I'm letting you know that Rambo has changed course and the story about hunting the man/beast will be done using another character in the lead. RAMBO himself will be heading over the border to a violent city where many young women have vanished

There will be blood.

Best,
Sly Stallone

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr391521785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalay · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.11.13. 12:00:22

Hát a 4 se volt semmi, hogy kitépte a gigákat.
Amúgy ez már szokás szerint csak a névben Rambo, amúgy meanstream shit.
Kár. Nagy kár. A Rambo a vietnámi veterán kéne, hogy legyen, nem a lejárt akciófilm lemez.
süti beállítások módosítása