Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A mai napon vált hivatalosan is elérhetővé James Cameron Avatarjának második előzetese, amit az amerikai mozik már október 23-a óta vetítik a különböző filmek előtt. A rendező évek óta dolgozik sci-fi filmjén, amely minden eddiginél élethűbb idegen karaktereket igér, amik szinte tökéletesen adják vissza a színészek játékát. A történet egy részletesen kidolgozott univerzumban, a Pandora bolygón játszódik, és ezt a világot Cameron háromdimenziós formában tárja a nézők elé.

A filmben Sam Worthington alakítja Jake Sully-t, a tolószékbe kényszerült háborús veteránt, aki egy nagyvállalat felkérésére a Pandora bolygóra látogat, hogy egy ember-földönkívüli hibridet, egy avatart irányítson. Feladata, hogy jobb belátásra bírja a bolygó törzsi közösségekben élő lakóit, a na'vikat, akik nem nézik jó szemmel, hogy a földi bányásztársaság kiszipolyozza otthonukat. Ám mindeközben közelebbről is megismeri az idegen nép kultúráját és Neytirit a na'vi hercegnőt.

Worthington mellett Sigourney Weaver, Giovanni Ribisi, Stephen Lang, Michelle Rodriguez és Joel Moore alakítják a főbb szerepeket. Zoe Saldana játéka pedig az idegen főhősnő, Neytiri alakításán keresztül tükröződik vissza. A film világpremier, keretében december 17-én debütál a mozikban, a hagyományos kópiák mellett digitális háromdimenziós vetítéseken és IMAX 3D-ben is. Az előzetes online megjelenésével egy időben a film hivatalos honlapja, az avatarmovie.com is elérhetővé vált.



 

Az előzetesen kívül egy összeállítás is felbukkant, amiben Cameron, Jon Landau, a film producere és a film néhány színésze beszélnek a film által életre keltett univerzumról, amelynek minden elemét a rendező és csapata talált ki. A videóban számos olyan jelenet is látható, amik eddig az előzetesekben sem tűntek fel.



 



Címkék: hírek avatar trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr11483124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása