Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Végső állomás című franchise negyedik darabjának megtekintése előtt, a 3D-s szemüvegekkel ismerkedve csapott orcán először ennek az animációs filmnek az előzetese. Mint ismeretes, az A Christmas Carol című klasszikus Dickens sztori egy magába keseredett öregember, Ebenezer Scrooge (Jim Carrey) meséje, akit kísérteni kezdenek az elmúlt, jelenkori és eljövendő karácsonyok szellemei egy elképesztő kalandra indul, melynek végére be kell látnia, ő is érző, szeretni képes lény. Az Oscar-díjas Robert Zemeckis új alkotása november 6-tól ajándékozza meg a mozikba betévedő nézőket.
 

 



 

 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr381413338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drakeamarth 2009.09.28. 18:42:42

Elég gyenge trailer szvsz, és Zemeckis sem győzött meg sem a Polar Exptressel, sem a Beowulf-al, hogy érdemes-e ezt a technikát alkalmazni. Ettől még lehet jó.
süti beállítások módosítása