Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A D23 Disney rajongói expóról folyamatosan áradnak a hírek, így ismét tudunk mi is szolgálni egy újdonsággal. Guillermo del Toro D-projektjéről van szó, melyről kiderült, hogy a Walt Disney Stúdió legújabb fogása. A Disney's Double Dare You egy vadonat új ötlet, és egy gyűjtőnevet takar. Ezen címke alatt több, minden korosztály számára élvezhető animációs film fog készülni a jövőben, egy csipetnyi horrorisztikus ízzel és mindezt Guillermo del Toro fogja felügyelni producerként. Túl rossznak nem ígérkezik az ötlet, elég ha a Tim Burton morbid világára emlékeztető logóra vetünk egy pillantást...

Az író/rendező/producer neve garancia lehet a sikerre, hiszen az ő nevéhez fűződik a Faun labirintusa, illetve a legújabb Hobbit-projekt is.A legelső film dirigálását is elvállalta a mexikói születésű rendező. Egy saját maga által írt történetet visz a vászonra, melynek címe: Trollhunters. Ez így első hangzásra kiválóan hangzik, remélhetőleg a Faun labirintusa-szintű szimbolizmus és szürrealizmus fogja jellemezni az animációt, hiszen ilyen címmel egész jó kis darkos, akciós, misztikus filmet össze lehet hozni. Del Toronak egyébként ez lesz az első animációs filmje, amit rendez.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr231376661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása