Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A brit Empire magazin új számában ismét exkluzív képeket közöl James Cameron decemberben érkező Avatarjáról, de ezúttal már a filmben szereplő avatarokról illetve a földön kívüli na'vikról is érkeznek fotók. A számítógéppel generált, ám a színészek alakításai által vezérelt figurák arcairól az első előzetes előtt csak részleteket láthattunk. A mostani képeken a Sam Worthington, Sigourney Weaver és Zoe Saldaña idegen képmásait mutatják be. Mellettük számos szereplő fog még feltűnni hasonló módon a filmben, és mindegyikük esetében testmozgásuk, valamint arcmimikájuk is a színészek alakításait tükrözi majd.

A Worthington által megformált Jake Sully azért érkezik a Pandora bolygóra, hogy telepátia segítségével irányítsa a saját DNS-e alapján kitenyésztett ember-na'vi hibridet. Elkíséri őt a botanikus Dr. Grace Augustine is, akit Sigourney Weaver játszik a filmben. Őt és avatarját csak az Avatar Day-en résztvevő nézők láthatták eddig, néhány levetített jelenetben. Grace hibridjének arca kifejezetten hasonlít Weaver fiatalabb kori önmagára.


Sam Worthington, Sigourney Weaver és Zoe Saldaña

Zoe Saldaña alakítja Neytirit, a Pandora bolygón őslakos, törzsi közösségekben élő nép, a na'vik egy tagját, akivel Jake ismeredik össze a bolygón átélt kalandjai közben. Saldaña, mivel egy földönkívülit játszik, Worthingtonnal és Weaverrel ellentétben nem fog saját valójában is feltűnni a filmben.



Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr391340361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása