Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Vad angyalok

 2009.08.21. 12:04 | RaulReal | Írj kommentet

2010-ben lesz a The Black Swan című, Darren Aronofsky által rendezett film premierje az amerikai mozikban, főszerepben Mila Kunisszal és Natalie Portmannel. Gyönyörűek, tehetségesek, fiatalok és a hírek szerint igen közvetlen kapcsolatba fognak kerülni az egyik jelenetben. Szerepük szerint táncosnőket fognak alakítani, akik nem mindennapi módon a privát szférában is "érintkezni" fognak.

Az előzeteseknek semmi értelme. Ugyanis Natalie Portman és Mila Kunis szeretkezni fog. Igen, jól olvasták. És nem egy lightos jelenetről beszélünk, hanem agresszív, adrenalinnal teli aktusról van szó. Mondanom sem kell, így a film már mindenki számára kötelező alkotás lesz.

Nyilatkozta Carson Reeves és megemlítette azt is, hogy valószínűleg lassú folyású film lesz a The Black Swan és előfordulhat majd, hogy a nézők unatkozni kezdenek, azonban bíznunk kell a méltán híres rendező képességeiben, aki minden valószínűség szerint ismét egy érdekfeszítő alkotást varázsol majd a mozik vásznaira.

...észre vesz egy lányt a balett-stúdióban, aki nagyon hasonlít rá. Sőt, a hasonlóság már-már ijesztő. Minden alkalommal, amikor Nina a közelébe próbál férkőzni, a lány elfordul, vagy eltakarja arcát. Nagy nehézségek árán azonban mégis sikerül nyélbe ütni a találkozást. Lilynek hívják. Kinézete mellett pedig "belső" tulajdonságai is Nináéira hajaznak. Pusztán csak délibáb volna?

A forgatókönyv közel 130 oldalas és inkább a lélektani szituációkra helyezi a hangsúlyt, mintsem az akciókra. Sokan már most a Requiem egy álomért című filmhez hasonlítják a The Black Swant és óriási várakozás előzi meg ezt a független alkotást.

 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr701327684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása