Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Október elején érkezik az amerikai mozikba a Zombieland című vígjáték. Mint ahogy azt az előzetesben is láthattuk, a filmben két félprofi zombivadász és született túlélő, Tallahassee és Columbus, azaz Woody Harrelson és Jesse Eisenberg járják a zombik földjét. Időközben annyira belejöttek a túlélésbe, hogy tapasztalataikat is megosztják a zombiirtásban náluk kezdőbb sorstársaikkal. Összeállítottak egy listát, amin a legfontosabb szabályok és kellékek szerepelnek. Lássunk öt igazán létfontosságút ezek közül.

#6 – Vasserpenyő

Ha a túlélő egy lakókocsiban esett csapdába, akkor csak a háztartásban előforduló fegyverek jöhetnek szóba. Az öntött vas serpenyő a leghatékonyabb ezek közül, bár nem lapítja ki teljesen a zombik arcát. Előnye, hogy a megmenekülés után rántotta is süthető benne.

#12 – Bounty papír törlőkendők

A papír törlőkendők a zombik földjén előforduló nem kívánatos folyadékok, a szétzúzott agy, a vér, a hányás és a köpések feltörlésére kiválóan alkalmasak. A törlőkendőkön lévő pillangós vagy kiskutyás minták nézegetése pedig remekül oldja a feszültséget egy-egy zombiirtás után.

#15 – Bowling golyó

Ha valaki nem bírja a vért, akkor a nehézkesen bevethető zongora mellett a bowling golyó a legkíválóbb eszköz. A magasból dobva, vagy rögtönzött parittyával elhajítva garantált a hatás — ha ugyan sikerül eltalálni a zombi fejét.

#29 – Bajtársi összetartás

Senki sem tudja biztosan, hogy miért, de a zombik egymást nem támadják meg. A túlélőknek ezért szintén össze kell tartaniuk. Tallahassee azonban nem hisz ebben. Egyetlen barátja volt, Buddy, akinek véletlenül mogyorós csokit adott, annak ellenére, hogy sok zombitámadást túlélt társának mogyoróallergiája volt.

#33 – Svájci bicska

Az első és legfontosabb, amit be kell pakolni a táskába, az a svájci bicska. Hiszen nagyító és golyóstoll is van benne, ami a zombik terepen hasznos lehet. Tallahassee szerint nem kell a túlságosan független Svájc találmánya, ha kéznél van egy méretes vadászkés, ami akár fogpiszkálóként is használható.


 


 

Címkék: humor zombi

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr111320003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paráznabillegető 2009.08.18. 21:59:13

who's the zombiekiller of the week? :D

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2009.08.18. 22:28:35

Fel kell készíteni a népet arra hogy majd könnyebben tudják ezt élőben csinálni.

a Nanga Parbat rabjai 2009.08.18. 22:44:30

Hú de várom már a filmet!!!
süti beállítások módosítása