Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

„Ha felbéreled Machetét, hogy ölje meg a rosszfiút, légy átkozottul biztos benne, hogy a rosszfiú nem te vagy.” — hangzott el a mára kultikussá vált mondat a Terrorbolygóban fellelhető álelőzetesben. A jó útra tért fenegyerek, Danny Trejo szerint a Machete több lesz mint egész estés film, ugyanis a nézőközönség egy most születő trilógia térnyerésére számíthat.

A Machetében a 64 éves Trejo egy bérgyilkost alakít, akit megbízatása során csúnyán palira vesznek, majd fejbe lövik. Miután életveszélyes sérüléséből csodával határos módon felépül, megfogadja, hogy mindenkit kiiktat, akinek köze volt az átveréséhez. A sztárgárdával — Robert De Niro, Jessica Alba, Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez, Steven Seagal — a filmipart meghódítani igyekvő film 2010-ben kerül majd a mozik vásznaira.



 

Címkék: hírek machete

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr231312545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása