Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Megérkezett a Legion című akció-thriller első, több mint öt perces előzetese. A filmben Isten úgy dönt, hogy ütött az emberiség utolsó órája és elhozza az Apokalipszist, így a Földre küldi arkangyalait, akiket Gábriel vezet. Ezzel azonban nem mindegyikük ért egyet. Mihály arkangyal fellázad és a sivatag közepén lévő kis büféhez indul, hogy megvédje azt a várandós nőt, aki a jövendő messiást, az emberiség utolsó reményét hordozza a szíve alatt. Az Úr akaratának ellenszegülő hős angyalként Paul Bettany száll alá, Kevin Durand Gábrieljétől azonban hiába várnánk könyörületet. Dennis Quaid a hitetlen pultos képében jelenik meg, de feltűnik még a filmben Doug Jones és Tyrese Gibson is. A film 2010. január 22-én debütál az amerikai mozikban.



 





Címkék: horror trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr911305879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabiaki (törölt) 2009.08.13. 07:22:41

miért mindig az a sztori, hogy van egy hitetlen akit végül a tények meggyőznek arról, hogy tévedett? Fordítva lenne értelme szerintem.

RaulReal 2009.08.13. 09:13:29

@szabiaki: Hát, ez vallás-kérdés. Mi lenne a lényege annak, ha egy hívő "rájönne", hogy nincs Isten, az egésznek semmi értelme. Valószínűleg felkötné magát, vagy ilyesmi. A filmből meg így egy depresszív emós massza válna.
süti beállítások módosítása