Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Hamarosan új akciófilm érkezik a Mark Neveldine és Brian Taylor alkotta író-rendezőpárostól, akiktől korábban a két Crank-filmet láthattuk, és ők jegyzik a jövőre debütáló, zombi cowboy-okat felvonultató Jonah Hex forgatókönyvét is. A Gamerben egy véresen valós multiplayer játékban halálraítélt fegyenceket kényszerítenek arra, hogy játékosok irányítsák mozgásukat. A Kable néven futó Gerard Butler viszont ellenszegül és belülről próbálja meg felszámolni a Michael C. Hall által megformált milliárdos beteges vérfürdőjét. A film, amelynek korábban már láthattuk az előzetesét is, szeptember 4-én debütál Amerikában és számos más országban, de a magyarországi bemutató időpontjáról még nincsen információ.

Gerad Butlernek, egy játékos újonc avatarjának, nem tetszik, hogy fiatal korú személy irányítása alatt vonul a csatába. Azt ígéri a lelkes fiatalnak, hogy ha szabadjára engedi őt, akkor megnyeri neki a játékot.


A jelenetben szereplő káromkodások miatt a néző életkorának megadása szükséges.

A film ötletes TV-reklámja pedig olyan hatást kelt, mintha magát a Slayer fantázianéven futó játékot reklámoznák. A narráció valamelyest a '80-as évekbeli akciófilmek beharangozóit is eszünkbe juttathatja.

 








 

Címkék: trailer hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr281281283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása