Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A brit Entertainment Weekly magazin gyakran szolgál exkluzív képekkel az egyes filmforgatásokról. Most James Cameron Avatarjának felvételeiről jelenik meg egy új kép a kiadvány következő számában. A képen Cameron saját maga veszi kézbe a filmben a földi katonák által a pandoraiak ellen használt méretes fegyvert. Ez természetesen még mindig nem a kész filmből származó kép, de mint tudjuk azokra az augusztus 21-i Avatar Day-ig várni kell, amikortól az előzetest is bárki szemügyre veheti majd.


James Cameron Avatar fegyverrel
 

Címkék: avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr21277865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DArchAngel 2009.08.18. 10:59:44

Teljesen olyan, mintha egy kicsit átalakított M-60 lenne. (media.photobucket.com/image/M%2060%20huey%20door/ultrasauros/M60/SaagmiM6008.jpg)
Mindenesetre nem tűnik túl fejlett technológiának :P

Tyrannum · http://alfaomega.blog.hu 2009.08.18. 12:13:39

@DArchAngel: Cameron korábbi filmjeiből kiindulva, szándékosan nem túl futurisztikus a technológia, legalábbis ami a fegyvereket illeti.
süti beállítások módosítása