Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Michelle Rodriguez, Michael Peña és Bridget Moynahan is csatlakoznak a Battle: Los Angeles című film színészeihez. A földönkívüli inváziót utcai harccal elegyítő akció-sci-fit Jonathan Liebesman rendezi majd, akinek nevéhez eddig leginkább horrorfilmek fűződtek. Ezek közül a legnevezetesebb a 2006-os A texas-i láncfűrészes mészárlás: A kezdetek. A filmet idén ősszel kezdik el forgatni, és a tervek szerint már 2010-ben a mozikba kerül.

A Battle: Los Angeles színészei
Eckhart, Rodriguez, Moynahan és Peña

A történet egy tengerészgyalogos osztag parancsnokára koncentrál, akinek újdonsült osztagát irányítva Los Angeles utcáin kell felvennie a harcot a megszálló földönkívüliekkel. A főszereplő osztagparancsnok szerepére korábban Aaron Eckhartot szerződtették, akit tavaly A sötét lovag Kétarcaként ismerhetett meg szélesebb közönség. Michelle Rodriguez hasonlóan az év végén mozikba érkező Avatarbeli szerepéhez, itt is egy katonanőt alakít, de a producer Neal Moritz korábban a S.W.A.T.-ban is együtt dolgozott vele, ahol a 31 éves színésznő szintén egy fegyveres testületben szolgált. Michael Peña egy édesapát formál meg, akinek fiára a tengerészgyalogosok találnak küldetésük teljesítése során. Bridget Moynahan pedig, akire a nézők leginkább a 2004-es Én, a robot kutatójaként emlékezhetnek, érdekes módon állatorvosként fog feltűnni a történetben.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr151278069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása