Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Jövő év elején kerül a mozikba a posztapokaliptikus The Book of Eli című film. Denzel Washington alakítja Eli-t, a magányos hőst, aki Észak-Amerika romos vidékein barangol, az emberiség maradványai között. Birtokában van egy könyv, ami talán az emberiség megmenekülésének kulcsát tartalmazza. A filmet a Hughes testvérek rendezték, akiknek ez az első filmjük a 2001-es From Hell óta. Eli ellenfelét Gary Oldman játssza, és feltűnik a filmben Michael Gambon és Mila Kunis is. A film január 15-én kerül az amerikai mozikba, hozzánk várhatóan csak márciusban érkezik majd. Most megjelent egy új előzetes és az utóbbi időben néhány poszter is felbukkant.



 

Az idei San Diego-i Comic-Conon függesztették ki az alábbi plakátot, és az esemény alkalmából Chris Weston and Tommy Lee Edwards képregényrajzolók különleges posztereket is alkottak a filmnek, annak ellenére, hogy a film valójában nem egy képregényadaptáció. A posztapokaliptikus hangulat és stílusvilág azonban mindig is jó barátságban volt a rajzolt médiummal.






 

Címkék: trailer hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr881264673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása