Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Két ősszel érkező animációs film kapott új előzetest. Az egyikben egy emberi asztronauta csöppen idegenként egy távoli bolygó lakóinak mindennapi életébe, akik megrettennek a furcsa jövevénytől. A másikban egy félresikerült kísérlet étellel megrakott asztallá változtatja az eget, kalóriabombává változtatva az esőt. Természetesen mindkét film megtekinthető lesz háromdimenziós változatban is.

A Planet 51 felborítja a földönkívüliekről alkotott képzeteinket egy olyan világgal, amelyben a helyi lakosság között a bolygó felfedezésére küldött magányos emberi asztronauta az egyetlen idegen lény. Persze, csakúgy, mint a Földön békés kapcsolatfelvétel helyett a kormány ott is rögtön begyűjtené hősünket, szétboncolás és tanulmányozás céljából. Az messziről jött ember egyedül egy helyi család segítségére számíthat, hogy idejében visszatérhessen az űrhajójára. Az asztronautát Dwayne "The Rock" Johnson szólaltatja meg, a további hangok között pedig olyan neveket találunk, mint Gary Oldman, John Cleese, Justin Long és Jessica Biel. A film Amerikában november 20-án kerül a mozikba, nálunk esetleg még decemberben vagy jövő év elején várható.


 

A másik animációs film a Cloudy With a Chance of Meetballs címet viseli, amely az azonos című, Judi és Ron Barrett által írt gyerekregény adaptációja. A történet egy nagyravágyó fiatal tudósról szól, aki véletlenül úgy alakítja át az időjárást, hogy bármikor az emberek fejére pottyanhat egy fasírt, vagy akár egy szelet pizza. A film szeptember 18-tól látható az amerikai mozikban, és talán hozzánk is elérkezik még az idén.


 

Címkék: trailer animáció

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr121221610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása