Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Megérkezett Roland Emmerich új katasztrófafilmjének előzetese. Ezúttal magát a klasszikus "világvége" rémképet láthatjuk kibontakozni a 2012 című filmben, ami a maják ősi naptára szerint ebben az évben következik be. Az események hevében John Cusack próbálja családját biztonságba vezetni. Remélhetőleg ezúttal tényleg teljesen vége lesz a világnak és optimizmust csak az esetleges szolid újrakezdés lehetőségében láthatunk. A film világpremier keretében november 12-én érkezik a mozikba.

Ahogy az Roland Emmerich-től megszokhattuk, a pusztítás megjelenítésével nem lesz gond, hiszen Emmerich a katasztrófafilmek George Lucas-a és James Cameronja, aki próbálja megújítani ezt a műfajt — legalábbis látvány tekintetében. A vizuális effektusokon számos műhely dolgozik, hasonlóan James Cameron Avatarjához, így esetleg a kategória Oscar-díjáért is versenyben lehet majd.



 

Címkék: trailer 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr981195128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása