Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nos igen, van lejjebb a Mega Shark vs. Giant Octopusnál is, pedig könnyedén hihettük volna, hogy nincs. A minap belebotlottunk azonban a Lionsgate legújabb szuperprodukciójába, a Razortooth előzetesébe, ami június másodikán kerül a boltokba DVD formátumban. Mielőtt ujjam izgalomtól remegve rányomott volna a play gombra, azt gondoltam magamban, hogy ok, ez egy szőrös nagy valami lesz, amolyan mutáns kardfogú tigris. Na de ez egy vízi, mélytengeri halakat idéző fejjel megáldott nyomorult kis uszonyos kígyó. A trailer maga alapból katarzist okoz ellenben. Megvan minden benne, ami a tökéletes legalja-filmekhez kell. Kemény narrátorhang, elképesztő szövegek, és persze gátlástalan spoiler-halom. Konkrétan szerintem látni a trailerben, hogy felrobban a drága jószág. A film mottója, szlogenje, tagline-ja pedig még most is kéjesen csiklandozza a hallójárataink:

It's not staying down there anymore


 

Címkék: trailer hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr821156776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2009.06.01. 23:10:05

Na, látom neked is megvan ez a ZS-filmes perverziód, szóval elárulom neked minden idők két legszarabb filmjének címét. Ezt úgy értsd, ahogy mondom. Mega Shark, meg Razortooth csak jelenthet nekik.

1. GiAnts - Óriáshangyák
2. The Roller Blade Seven

Jó szórakozást :DDD
süti beállítások módosítása