Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Manapság egy film marketingjének része, hogy az előzeteseken kívül rövidebb-hosszabb konkrét jeleneteket is megmutatnak a filmből. Nyilván a bizonyítási szándék vezérelte a Terminator Salvation alkotóit és marketingeseit, amikor úgy döntöttek, hogy lényegében 12 percnyi jelenetet tesznek elérhetővé a film különböző pontjairól, ráadásul némelyikük kulcsjelenetekbe enged betekintést. Ezután pedig még látható jópár percnyi video a forgatásról is. Tehát, aki nem akarja rombolni a mozis élményét az csak óvatosan nézelődjön. Aki viszont erre várt, annak elérkezett a spoiler-paradicsom.

Jelenetek


















 

Frissítés: A Pizza Hutnak készített promóciós video a teljes "Harvester jelenettel", amiben Marcus Wright és Kyle Reese a begyűjtő robottal viaskodnak. Ezután a kulisszák mögött a jelenet forgatási munkálataiba tekinthetünk be.


 

A forgatás




 

Címkék: trailer terminator

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr591112596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása