Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Jobb későn, mint hamarább alapon áprilisba immáron hevesen berongyolva eszünkbe jutott, hogy bizony elmaradt a bemutatós poszt, ám tulajdonképpen semmiről sem maradtunk le, mert a harmadikai bemutatók közül említésre méltó is csak elvétve akad. Viszont a hónapot tekintve azért természetesen lesznek jónak ígérkező filmek, például jön a sokak által és régóta várt Dragonball: Evolution, The Soloist az Oscar-díjas Jamie Foxx-szal, és egyéb kellemesebb nyalánkságok, olyan színészekkel,mint Robert Downey Jr., Russel Crowe, vagy Ben Affleck. A hó végére feltűnik kedvenc színészünk is egy újabb kasszasikernek ígérkező műalkotásban, ahol ismét bebizonyítja, hogy mimikájával az érzelmi skálát képes bejárni egész alfától ómegáig.

A hónap első hetében valóban nincs komolyan megemlítendő film, legfeljebb a ki tudja hanyadik Fast&Furious, Vin Diesellel of course, meg az 1957-ben játszódó sci-fivígjáték Alien Trespass Robert Patrickkal. 10-én már több érdekesebb bemutató is lesz, például a fent említett Dragonball: Evolution. Gyermekkorunk legszebb sorozata végre eljön a mozik vásznára is. Tegyük hozzá, nagyon bátor vállalkozásnak tartom, ugyanis szerintem egy ilyen filmnél legfeljebb egy oké, elment kategóriát lehet kisajtolni... de majd meglátjuk, és remélem, nem lesz igazam. Son Gokut James Chatwin alakítja, a történet pedig az első Dragonballra épül. Ebben a hónapban borzasztja a kedélyeket a Walt Disney-mutáns Hannah Montana is, aki legalább annyira szűz, mint Britney Spears volt karrierje elején. A különbség annyi, hogy a Hannat alakító tinilányka színésznőről Miley Cyrusról kikerültek fedetlen hátú (!) felvételek, meg házigyártmányú bikiniben tusolós fotók, amit a Disney nem nézett jó szemmel, hiszen nem illik bele az erkölcsös kampányukba, amit a szerencsétlen Jonas testvérekkel is űznek,akik nyilván alig várják, hogy a managerük, aki földi helytartójuk is egyben, eltűnjön a láthatárról, és részegen fetrenghessenek két doboz sör után, és ledobhassák az erénygyűrűt.

17-én jön Ben Affleckkel és Russel Crowe-val a State of Play, ami egy kongresszusi képviselő és egy újságíróról szól. Affleck szeretőjét megölik, aki amúgy is az asszisztense, és a tehetséges újságíró Russel Crowe-nak kell felderítenie a rejtélyt a főszerkesztő Helen Mirren utasítására. Igen ám, csakhogy a két férfi barátságban áll egymással. 24-ével robban be az életünkbe a The Soloist a kétszeres Oscar-jelölt Robert Downey Jr.-al és a ténylegesen Oscart nyert Jamie Foxxal. Egy újságíró riportsorozatokat futtat a helyi lapban egy tehetséges, ám kissé prolémás zenészről, aki így a figyelem középpontjába kerül, és talán közelebb ahhoz, hogy teljesüljenek az álmai. Jamie Foxx Ray Charles megformálásáért kapott szobrocskát, úgy látszik Joe Wight rendező szereti beskatulyázni a színészeket, és úgy gondolja, hogy Jamie Foxxal nem bukhat. Meglátjuk... Ebben a hónapban jön Patrick Stewart dokumentumfilmje, ahol négy különböző állatfajtkövethetünk nyomon. Meseszép tájak, zord vidékek minden mennyiségben garantáltak. A legvégére maradt kedvencünk legújabb filmje, a Mutant Chronicles. Igen, bizony, az örökifjú Ron Perlmanről van szó,  aki ezúttal (is) jövőben játszódó földmegmentős filmben tündököl. Jár neki a pacsi, főleg, ha hozza a szoksásost, és a film is látványos lesz, akkor nincs oka az aggodalomra a készítőknek, az erős közepest megkapják a legtöbb helyen.

Címkék: premier hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr631044043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása