Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Spike Jonze (Being John Malkovich, Adaptation) hoszzú ideje készülő filmje, a Where The Wild Thing Are a közelmúltban megjelent képek után most trailert is kapott. A film Maurice Sendak, azonos című 1963-as képeskönyvén alapszik, amelyben Max, a szobafogságra ítélt rosszcsont, egy teljes fantáziaerdőt talál ki magának, ahol az erdő lényeinek ("Wild Things") királyává válik.

A trailer a The Arcade Fire nevű együttes Wake Up című dalára épül és egy eredeti, ötletes filmet sugall, ami talán elég mély ahhoz, hogy a felnőttek is találjanak benne mondanivalót, vagy akár csak egy nosztalgikus, képzeletbeli kalandot. A filmet október 16-án mutatják be az Egyesült Államokban.
 


 

A trailer az Apple-nél is elérhető, akár HD-felbontásban. Az alábbiakban szerepeljen néhány kép a filmből. Ezek mellett további képek találhatók az USA Today galériájában.

Címkék: hírek trailer hamarosan where the wild things are

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr791027001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása