Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Ezekben a napokban egyfajta botrány tartja "lázban" a film- és bulvárvilágot. A Terminator Salvation tavalyi forgatásakor már felröppent a hír, miszerint Christian Bale komoly összetűzésbe került a film operatőrével, Shane Hurlbuttal. A napokban nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amin ez a bizonyos kiborulás hallható. Nálunk is meghallgatható.

Christian Bale káromkodásokkal sűrűn megtűzdelt monológjában azt nehezményezte, hogy Hurlbut egy emocionális jelenet felvétele közben besétált Bale látóterébe, ezzel elvonva figyelmét a jelenettől. Hurlbut azzal védekezett, hogy csak a világítást ellenőrizte, de Bale ezt nem fogadta el, hiszen szerinte egy operatőrnek mindig a jelenetre és a színészekre kell figyelnie. A konfliktus talán tetlegességig is fajulhatott volna, ha Bruce Franklin rendezőasszisztens nem csillapítja le Bale-t.

A színész számára ez azért is kellemetlen, mivel 2008. júliusában, A sötét lovag londoni bemutatója előtt anyja és nővére bántalmazás vádjával feljelentette őt a rendőrségen. A vádat később ejtették. Sokak szerint rokonai pénzt kértek Bale-től, aki mivel gyerekkorában apjával élt, nem ápolt túl jó viszonyt édesanyjával.

A mostani hangfelvétel pár nap alatt bejárta az egész világsajtót. Jellemző módon máris paródiákhoz, sőt zenei remixekhez használják fel. Ezek közül az egyik legötletesebb és legjobban kivitelezett, Bale Out című remixet a Youtube-on már csaknem kétmillióan hallgatták meg.

Fejlemény (02.07.): Christian Bale egy rádióműsornak nyilatkozva kért elnézést a viselkedéséért, amit utólag maga is megengedhetetlennek tart. Elmondta, hogy abban a bizonyos jelenetben John Connor, Sarah Connorhoz hasonló "őrültségét" próbálta megjeleníteni, ami nehezen ment. Miután az operatőr megzavarta félig a karakteben maradva borult ki. Állítása szerint még aznap megbeszélték a dolgot Shane Hurlbuttal és a forgatás hátralévő részében hatékonyan dolgoztak együtt.

Címkék: hírek terminator christian bale

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr72923500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

captainpamfil 2009.02.05. 09:56:55

Mint az köztudott Bél Krisztián 12-13 éves korában japán hadifogságban tengődött ezért, elnézőnek kell lennünk vele szemben, ezért a kis művészi kitörésért. (tartalékolhatná a Public Enemies-re) A világítás nagyon fontos:), miért nem Koltai Lajos volt az operatőr, vele biztos nem lett volna ilyen probléma.
egyfajta?
süti beállítások módosítása