Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Miután a Pókember negyedik részét törölték (melyben John Malkovich játszotta volna a főgonosz Keselyűt), a Sony és a Marvel úgy döntöttek, hogy előlröl kezdik az egész sorozatot, amihez teljesen új alkotógárdát is kerestek. Így először a rendező személyében állt be változás, a nevében is passzoló Marc Webb fogja dirigálni a 2012. július 3-án, 3D-ben pompázó filmet, mely James Vanderbilt forgatókönyvén fog alapulni. A legnagyobb találgatás természetesen Peter Parker személye körül forogtak, jó pár név keringett a világhálón, míg végül a mexikói Cancunban egy nemzetközi sajtókonferencián bejelentették, hogy... (Kiderül a folytatásban!)

... Andrew Garfield alakíthatja kedvenc hálószövőnket. Természetesen az illetékesek csupa dícsérő jelzővel látták el a még kevésbé ismert színészt. Marc Webb rendező, Avi Arad és Laura Ziskin producerek szerint Garfield rendelkezik mindazon színészi és emberi képességekkel és jellemzőkkel, melyekkel hitelesen tudja majd alakítani Pókembert. Amy Pascal, a Sony egyik fejese akkor tette le a voksát Garfield mellett, miután megnézték az október 1-jén bemutatandó The Social Network-öt (a film a Facebookról és annak alapítóiról szól). De nemcsak ebben a filmben láthatjuk majd, szerepel ugyanis többek között  Spike Jonze rendezte I'm here-ben, a Never Let Me Go-ban (szintén idén mutatják be Keira Knightley-val a főszerepben). Korábbi filmjei közül pedig meg kell említeni a Doctor Parnassus és a képzelet birodalmát, a Gyávák és hősöket és a Boy A-t, amiért megkapta a legjobb színésznek járó BAFTA-díjat 2008-ban.

Az eddigi három Pókember-film több, mint 2,5 milliárd dollárt termelt világszerte.

 

Címkék: hírek spiderman marvel

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr812124708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása