Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Igazán komoly kuriózumnak számít, hogy pontosan a film megjelenésekor zárta be stúdióját a Mónika show, amely eddigi évadjai alatt csupán az idősebb korosztálynak jelenthetett szórakoztatást. A legtöbb néző persze beláthatta, hogy csupán manipuláció az egész, a megrendezett jelenetek és ál-karakterek annyira voltak hihetőek, mint jegesmedve a sivatagban. Eddig talán példátlan módon, a bemutató első napján megtekinthető formában tárta anyahajónk, az Index a nyilvánosság elé a művet, amely végre lerántja a leplet a megtévesztésről, és egyfajta áldokus stílussal operálva próbálja felnyitni a szemünket. Ugrás után az aktuálisnak tűnő film teljes hosszában megtekinthető.

[UPDATE]: a hat órai határidő ma lejárt, így azok, akik lemaradtak a film ingyenes megtekintéséről, a lemaradást a mozikban pótolhatják be. Így tehát csupán az előzetes látható alább.
 


 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr591891398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása