Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az MTV News igen lelkes gárdájának sikerült elérnie Jerry Bruckheimer rendezőt, aki elég beszédes kedvében volt, így nyilatkozatában jónéhány, a legújabb Karib-tenger kalózai című filmet övező rejtélyre adott választ. Először is arról beszélt, ki is lesz a kalandfilm főgonosza, illetve hogyan illeszkedik a történetbe az alkotás legújabb vendégszereplője, aki akár a mű húzóneve is lehet majd, azaz Penelopé Cruz. A hírek szerint ugyanis a színésznő játsza majd a főgonosz, vagyis Feketeszakáll lányát, azonban az apja elveit és céljait megérteni nem képes leányzó vicces és laza életfelfogásával rendkívül sok kacagtató szituációt fog a vászonra varázsolni. Természetesen a legújabb kalózos darabban is lesz némi romantika, és nem meglepő módon a kötelék Depp karaktere, Jack Sparrow kapitány és a zűrös családdal rendelkező egzotikus nőszemély között alakult majd ki.

Biztosra vehető továbbá, hogy Ian McShane fogja alakítani a már említett gonoszt, aki beáll azon hírhedt kalózok sorába, aki megpróbálták elpusztítani hősünket, Sparrow-t...mindeddig persze sikertelenül. Bruckheimer hozzátette, hogy Feketeszakáll lesz az eddig látott legmegkérdőjelezhetőbb jellemmel rendelkező karibi bűnöző. Végül, de nem utolsó sorban pedig emlékezhetünk rá, hogy volt némi vita Rush visszatérésől, mint Barbossa, de szerencsére a producer erre is igenlő választ tudott adni. A forgatás júniusban kezdődik, a film pedig 2011 májusában kerül majd a filmszínházakba. Kíváncsian várhatjuk tehát, képesek lesznek-e az első rész színvonalát megismételni a szakemberek.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr191854014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása