Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Na akkor minden Edward Cullen-rajongó tinilány élesítse a szúró-vágó eszközöket! Önmagunk prostituáltjaivá válunk és beszámolunk azon világrengető bulvárhírről, hogy Robert Pattison, az Alkonyat filmek hamvasbőrű és túlszeretett főszereplője elismerte hivatalosan is, hogy Kristen Stewarttal jár, már hónapok óta, csak eddig nagyon fifikásan titokban tartották. Mivel nem tudtuk kíméletesebben közölni, ezért csak így spontán, gyorsan leírtuk, hátha fájdalommentesebb így. Ugrás után néhány tök izgalmas részlet van ám még. Kezdődjék hát a tömeghisztéria!

Első hivatalos, párként való megjelenésük a BAFTA-ceremónián lett volna, de nyilván mérlegeltek, és úgy döntöttek, hogy mégsem párként vonulnak be, hiszen ezzel túl könnyű célpontjai lehettek volna a feldühödött kislányoknak. Hát ugye egyrészt Kristen Stewartot széttépte volna a Pattison-gyermektábor, míg magát a drága Robertet a Team Jacob önkéntes farkasegylet kísérelte volna meg eltenni láb alól. A kapcsolatról annyit, hogy pont nem érdekel minket, hogy igaz, vagy sem, egy dolgot szeretünk viszont nagyon, az ilyen dolgokkal járulékosan megjelenő, youtube-ra kerülő, magát webkamerával rögzítő elmosódott sminkű kis nyomorultakon röhögni.

Címkék: hírek twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr261788997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FallingStar 2010.02.27. 11:26:58

Jajj hurrá! Reméljük ezután a hír után nagy mértékben csökken az imó állómány és végre a kihalás szélére sodródnak:)
süti beállítások módosítása