Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Stephenie Meyer Alkonyat könyvsorozatának igen lelkes rajongótábora van, főleg amióta tavaly novemberben az első Twilight című film megérkezett a mozikba. Izgalmuk pedig a tető fokára hág a következő film idén novemberi debütálásával, ami a The Twilight Saga: New Moon címet viseli. De vannak olyanok, akik nem elégszenek meg a könyvek többszöri elolvasásával, a DVD megvásárlásával, vagy esetleg poszterek kirakásával.

Az igazán elkötelezett hívők egész életükön át viselik rajongásuk tárgyát. Legyen az egy viszonylag még szolid idézet a filmből, esetleg a film főszereplőjének aláírását imitáló görbe, vagy egy teljes színes freskó a bal vállon, "Mostantól te vagy az életem" képaláírással és önvallomással.

Az egyik lány a csuklójára tetováltatta a filmek főszereplőjének, az Edwardot alakító Robert Pattinsonnak aláírását. Talán nem az első aki ilyet tesz, de biztosan új távlatokat nyit az autogramok világában, mégha nem is maga a színész bajlódott a tetováló tűvel.

Egy másik lány viszont egész freskót applikáltatott magára, kifejezve, hogy számára Edward Cullen a minden, mostantól. Az örök életre szóló alkotás kis szépséghibája, hogy szinte egyáltalán nem hasonlít Robert Pattinsonra. Persze ez könnyen magyarázható azzal, hogy a vámpírfiú a könyvek alapján, saját képzelete szerint jelenik meg.

Egy másik kevésbé extrém, de szintén ellentmondásos divat a rajongók között olyan ruhákat viselni, amik a kétféle tábor egyikéhez való tartozásukat fejezik ki. Hiszen a főszereplő lány a második részben már két fiú között őrlődik. Az indián vérfarkas Jacob, és "eredeti" szerelme, a 100 éves vegetáriánus vámpír Edward között. Így mindkét választási lehetőséghez saját rajongói csoport alakult Team Edward és Team Jacob néven. Mivel a célközönség általában úgyis több ruházati cikket és kiegészítőt vásárol ezért természetesen ennek megfelelően mindenből kétféle dolog kapható: Team Jacob pólók, Team Edward cipők, táskák, ékszerek. Csak az anyukák győzzék pénztárcával.

Forrás: Examiner.com

Címkék: twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr811146586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása