Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A rövidebb ízelítő után itt a két és fél perces előzetes is Oliver Stone Tőzsdecápák: A pénz sosem alszik (Wall Street: Money Never Sleeps) című filmjéből. Az ízelítős posztból már megtudhattuk a történetet, így most egy-két érdekességet írnánk csak le. Gekkonak, miután kijön a börtönből, új életet, új arculatot és új stílust kell felvennie, hogy megkaphassa az úgynevezett második esélyt. Leendő sógorát, Jake Moore-t fogja Shia LeBeouf alakítani, aki így értelemszerűen a lányának vőlegénye. Az említett lány Carey Mulligan játsza, akit az An Educationben láthattunk. Az is hírlik, hogy az első részben a fiatal és tehetséges brókert játszó Charlie Sheen cameo-zni fog egyet a második részben. Feltűnik még Susan Sarandon is, mint Jake anyja, valamint Josh Brolin, aki egy nagy befeketetési bank feje. A filmet április 23-án mutatják be Amerikában. Ugrás után előzetes!

 

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr981772853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketek 2010.02.21. 08:53:14

Jó kis film lesz, nekem nagyon tetszett az első rész, sajnálom, hogy Charlie Sheen nem jut több szerephez. Valami bosszú 'vonalat' is el tudtam volna képzelni folytatásként ... :-). Várjuk!
süti beállítások módosítása