Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Deadline Hollywood értesülései szerint Pókember után a Daredevil mítosz is reboot-ot kap, tekintve, hogy a képregényhős kalandjainak legutóbbi filmes feldolgozása rendkívül gyengén, amolyan Zs-kategóriás filmekre hajazó eredménnyel készült el, ezzel elborzasztva a stílus és a szuperember rajongóinak tízezreit. A teljesen elölről kezdett történetet, azaz a forgatókönyvet David Scarpa írja majd, akit többek közt a The Last Castle és a The Day The Earth Stood Still című produkciókból is ismerhetünk. A legújabb Majmok bolygóján is dolgozó, szintén elismert filmes szakembernek számító Peter Chernin lesz a reboot rendezője.

Az egész procedúrának pedig nem más az oka, minthogy ha a FOX továbbra is a babérjain ülne, a jogok szépen lassan visszaszállnának a Disney/Marvel kettősre, ezt pedig nyilvánvalóan egyetlen stúdió sem engedheti meg, legyen bármilyen gazdag is. Sokan vitatkoznak rajta, hogy melyik filmet érdemes inkább újrakezdeni, azaz Pókember vagy Daredevil kalandjait, azonban ha ebbe belemélyednénk, minden valószínűség szerint olyan viátba csöppennénk mint az évtizedek óta tartó Superman vs Batman. Nagy kérdés mindezek mellett, hogy ki fogja rendezni a filmet, illetve a karaktereket alakító színészek személye is nagy kérdés, mivel egy Zack Effronnal a főszerepben ki tudná komolyan venni a vak szuperhőst?

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr331735710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása