Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A hírek szerint Robert Downey Jr. nem tudta vállalni a Cowboys and Aliens című sci-fi forgatását, melyben a múltjából jól ismert, korábban a Vasembert rendező filmes szakemberrel, Jon Favreau becses személyével dolgozhatott volna újra együtt. Az Entertainment Weekly értesülései szerint a színész nagyon is szívesen játszott volna az alkotásban, azonban néha Hollywood igen erősen megköti az ember kezét, így olyan dolgokat is el kell vállalnia, amit egyébként kevésbé szívesen csinálna. Persze sajnálnunk korántsem kell a hírességet, ugyanis ehelyett a flúgos nyomozó, a legendás Sherlock Holmes kalandjainak folytatásában vesz majd részt.

Egyáltalán nem meglepő, hogy a Warner Bros stúdiója nagy ütemben erőlteti a sikeresnek mondható film második részét, így a produkció munkálatai már júniusban elkezdődhetnek.Kíváncsian várhatjuk Sherlock további kalandjait, az első rész részünkről egy erős hetest, esetleg gyenge nyolcast zsebelt be, így várósnak mondhatjuk a folytatást is.

Másrészről a Deadline Hollywood szerint egy hírhedt popcorn film, pontosabban a modern filmgyártás ezen műfajának prototípusának, Michael Bay csihi-puhi filmjének, a Transformers-nek harmadik része is idén, azaz májusban kerül az operatőrök kamerái elé. A darkosnak mondott, Megan Fox-ot is - végül - stábjában tudó alkotás igen megosztotta tavaly is a mozilátogató közönséget, így a 2011 nyarán érkező film biztosan ismét ellentmondásos lesz.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr911671184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása