Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nemrég panaszkodtunk, hogy a Weinstein produkciós cég látszólag mennyire nem veszi komolyan a Cormac McCarthy regényéből készült The Road című filmet, amit az eredeti bemutatóhoz képest csaknem egy évvel toltak el. Az Esquire magazin riportere ott volt, amikor a lehetséges két trailer közül Bob Weinstein minden további kommentár nélkül kiválasztotta az egyiket. A történetben egy apa és fia a kietlen Egyesül Államokon utazik keresztül, hogy délen próbálják meg átvészelni a telet. Nem csak a természeti erőkkel kell megküzdeniük, hanem az útjukba akadó kevés túlélővel is, akik az életben maradásért kannibálokká váltak. Viggo Mortensenre és a majdnem újonc, ausztrál Kodi Smit-McPhee-re épül a film, de feltűnnek mellettük Charlize Theron, Robert Duvall és Guy Pearce is.

Címkék: trailer the road

Egyre nagyobb a várakozás Quentin Tarantino új filmje, a  Becstelen Brigantyk, a.k.a. Inglorious Basterds iránt, melyet hazánkban augsztus huszadikán mutatnak be. A hónapban sok minden történt a film körül, beindultak a médiamalom kerekei, és jobbnál jobb promóképeket tettek közzé a film marketingesei. A legnagyobb sikert természetesen a karakterposzterek aratták, ahol mindenki egy BASTERD. A minap pedig néhány fénykép került ki a filmből, amik igazi negyvenes évek hangulatot árasztanak magukból. A trailer és a promóképek után mi is immáron fokozott izgalommal várjuk Tarantino új, remélhetőleg gyilkosan morbid filmjét, melyben egy csapat amerikai zsidó katona offenzíva alá veszi a francia földet, és Medal of Honort kezdenek játszani az egyszerű német birodalmi sörivókkal. A hajtás után megtekinthetőek az említett karakterposzterek, és a friss képek is a filmből.

Címkék: hamarosan inglourious basterds

Újabb 80-as évekbeli játékfigura- és rajzfilmsorozat feldolgozása készül. A Transformers és G.I. Joe után, ezúttal a Warner Brothers stúdió és a Silver Pictures a Masters Of The Universe világot szemelte ki, amit világszerte leginkább a címszereplő He-Manről ismernek. Most egy új író dolgozza át a forgatókönyv már korábban elkészült első változatát.

Címkék: hírek

Új karakterposzterek jelentek meg a Micheal Mann rendezésében készülő Public Enemies-ről, amely július 16-án kerül a mozikba. Mann a bűnügyi thrillerek világába tér vissza, hogy bemutassa a 30-as évek gazdasági válsággal és bűnözéssel sújtotta éráját, amiben John Dillinger vált az első számú közellenséggé. Johnny Depp alakítja Dillingert, szerelmét a tavaly Oscar-díjjal jutalmazott Marion Cotillard, míg az elfogására kijelölt hatósági tisztet Christian Bale formálja meg.

Címkék: trailer public enemies

Az Avatarral, James Cameron év végén érkező filmjével kapcsolatos hírek legjobb forrása, a MarketSaw blog, most egy belső forrásra hivatkozva azt írja, hogy az Avatar első előzetese már el is készült és a videoanyag már június vége felé debütálhat a 20th Century Fox stúdió egy rendezvényén. Akár az is elképzelhető, hogy nem sokkal később már a nagyközönség is megtekintheti.

Címkék: hírek avatar

St. Louis-ban Casey Ray, egy helyi szépségszalon tulajdonosa két teljes forgatókönyvet is talált egy kukában. Egyikük a tavaly viszonylag nagy pénzügyi sikert aratott Twilight folytatása, a Twilight Saga: New Moon volt. Casey egy ideig úgy gondolta, hogy elküldi egy országos napilapnak, aztán inkább megtartotta volna magának, mint ereklyét, végül azonban ügyvédje tanácsára értesítette a filmeket készítő Summit Entertainmentet.

Címkék: hírek vámpír twilight

Gamer előzetes

 2009.05.11. 12:48 | Tyrannum | Írj kommentet

A Gerard Butler főszereplésével készült Gamer a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol a Slayers nevű online játékban a játékosok igazi embereket irányítanak, telepátia segítségével. Butler karaktere megpróbál véget vetni ennek az etikátlan játéknak és a "játékmester" ellen indul, akit mindenki kedvenc Dextere, Michael C. Hall alakít. A film akár még igazán jó is lehet, ha megfelelő arányban tudja vegyíteni az akciót és feszültséget, az etikai és morális kérdésekkel.

Címkék: trailer

A 19. hétvége kérdése az volt, hogy J.J. Abrams Star Trekje képes-e elég nagy tömegeket megmozgatni ahhoz, hogy a franchise-t egy új színben hozza be a köztudatba. Az amerikai bevtélei adatok alapján a film 75,2 millió dollárt hozott a hétvégén, amihez azonban még hozzájárulnak a csütörtök esti vetítések, amik összesen 79,2 millióra egészítik ki a pár nap alatt megszerzett bevételt. Ez az eddigi Star Trek filmek közül a legerősebb nyitás, a pozitív visszajelzések pedig segíthetnek abban, hogy a film a második hétvégére se essen túl nagyot. Így nagy esély van rá, hogy a film hetekkel ezelőtt beharangozott folytatása valóban elkészül. A nézőtéren a régebbi rajongók is szép számmal képviselték magukat, hiszen 65 százalékuk 25 év feletti volt.

Címkék: star trek box office

süti beállítások módosítása