Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az Avatarral, James Cameron év végén érkező filmjével kapcsolatos hírek legjobb forrása, a MarketSaw blog, most egy belső forrásra hivatkozva azt írja, hogy az Avatar első előzetese már el is készült és a videoanyag már június vége felé debütálhat a 20th Century Fox stúdió egy rendezvényén. Akár az is elképzelhető, hogy nem sokkal később már a nagyközönség is megtekintheti.

A blog találgatása szerint lehetséges, hogy először a Jégkorszak 3 hivatalos premierjén vetítik le az Avatar előzetesét. A nagyközönség számára július 3-tól játsszák a mozik, A dínók hajnala (Dawn of The Dinosaurs) alcímű filmet, amit háromdimenziós formában is vetíteni fognak. Mivel a Jégkorszak trilógia szintén a 20th Century Foxhoz tartozik, ezért a választás valóban logikus lenne, lévén, hogy így a trailert sok helyen az Avatar natív formájában, 3D-ben mutathatnák be. Egy másik lehetőség, hogy a Paramount stúdió Transformers folytatásához, a már június 24-én útjára induló Transformers: Revenge of The Fallenhez csatloják az anyagot, ami ugyan itt csak hagyományos kétdimenziós vetítést jelentene, viszont a filmek célközönsége közti átfedés valamivel nagyobb lehet, mint a Jégkorszak 3 esetében.

Az már korábban kiderült, hogy az Avatar valamilyen exkluzív tartalommal lesz jelen a San Diegóban évenként megrendezett Comic-Conon, erre a rendezvényre azonban csak július végén kerül sor. Mivel az eddigi titkolózás után valamennyire furcsa lenne, hogy egy hónappal később rögtön új, addig nem látott képanyaggal szolgáljanak, nem lehetetlen, hogy a nagyközönség mégsem láthatja addig az előzetest, hanem csak az esetleges Comic-Conos debütálás után. Ugyanakkor augusztustól már kevesebb alkalmas film kínálkozik a célközönség elérésére, mint a Transformers második része vagy a Jégkorszak 3.

Tehát az Avatar előzetese még a nyár folyamán biztosan megérkezik, de hogy pontosan mikor, azt hivatalos bejelentés hiányában, még mindig csak találgatni lehet. Reméljük inkább előbb, mint később.

Frisstés: A 20th Century Fox stúdió azóta cáfolta, hogy az előzetes a Transformers folytatásához lesz csatolva. További részletek itt.
 

Címkék: hírek avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr341117566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása