Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

St. Louis-ban Casey Ray, egy helyi szépségszalon tulajdonosa két teljes forgatókönyvet is talált egy kukában. Egyikük a tavaly viszonylag nagy pénzügyi sikert aratott Twilight folytatása, a Twilight Saga: New Moon volt. Casey egy ideig úgy gondolta, hogy elküldi egy országos napilapnak, aztán inkább megtartotta volna magának, mint ereklyét, végül azonban ügyvédje tanácsára értesítette a filmeket készítő Summit Entertainmentet.

A Summit olyan hálás volt, Casey pedig olyan szerencsés, hogy lehetőséget kapott a New Moon majdani premierjén való részvételre. Amit azonban sok hírügynökség már nem közöl az az, hogy már egy héttel korábban, a Twitter segítségével is kiszivárgott egy forgatókönyv változat, ami valószínűleg valódi. A valódiságára az utal, hogy a Summit azonnal lépéseket tett a Twitter-felhasználó fiókjának letiltására.

A Summitnak azonban nincs sok félnivalója, de persze kötelességük fellépni ilyen ügyben. A rajongók az első filmből már úgyis kaptak egy képet arról, hogy mire számíthatnak Melissa Rosenberg forgatókönyveitől a könyvhöz való hűség terén. Hacsak nem azzal törődnek, hogy a tartogatott "meglepetéseket" ne vesézzék és szidják szét hónapokra előre a lelkes fórumozók.

Ehhez kapcsolódik egy vicces tény, miszerint a majdani harmadik film, az Eclipse rendezője, David Slade korábban az első filmről azt nyilatkozta, hogy se részegen, se bedrogozva, de még akkor sem nézné meg a filmet, ha pisztolyt fognának rá. Nyilván a kecsegtető szerződés aláírása után már úgy látja, hogy ez egy egész jó történet és megpróbálja megreformálni. Igaz 2007-ben rendezett egy megfelelően véres és hangulatos vámpírfilmet, ami a 30 Days of Night címre hallgatott, de nagyon kétséges, hogy ebből a stílusból bármennyit is átvihet a tinédzser lányok számára lebutított Twilight Saga harmadik részébe.

Címkék: hírek vámpír twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr381117339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herrera kapitány 2009.05.12. 21:11:42

Létezik egyáltalán modern, normális vámpíros film? Ami nem arról szól, hogy milyen "cool" vámpírnak lenni és verekedni bőrcuccokban? Personal horror kell ide, classic Vampire: The Masquerade feelinggel :)

muhahaha 2009.05.18. 14:31:02

A leggagyibb, hogy mindig előadják, hogy nekik milyen szar és borzalmas vámpírnak lenni, de közben nem sok jelét mutatják a szenvedésnek...
Nem túl sok vámpíros filmet láttam, de sztem Coppola Drakulája valamint az Interjú a Vámpírral még ezerszer jobb volt ezeknél a mai filmeknél...
süti beállítások módosítása