Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Låt den rätte komma in rendezőjének, Thomas Alfredsonnak a legújabb projektje a Danish Girl. A film igaz történeten alapul, és a világ első át is operált transzszexuálisáról, Einar Wegenarról szól. Einar férfi testben született, noha gyermekkora óta ott lappang a lelkében a nő, ami egy szép napon kikívánkozik belőle, és az átalakulás megkezdődik. A film egy házaspár históriája is egyben, ugyanis feleségének, a festő Gretának ugyanannyira erősnek kell lennie, hogy támogatni tudja férjét ebben. A szereposztás pazarnak ígérkezik, Einart Nicole Kidman alakítja, míg Gretát Gwyneth Paltrow fogja eljátszani. Az izgalmasnak ígérkező filmmel kapcsolatban további apróbb részletek a tovább mögött.

Kidman nem lesz egyszerű helyzetben, de mivel tud nagyon alakítani, ezért potenciálisan ott lapul a filmben az elképesztő siker, amire Paltrow jelenléte is rátesz majd egy lapáttal. Minderre a készítők, illetve a stúdió is apellál, ugyanis a várható megjelenés 2010 vége 2011 eleje közé tehető, amikor a nagy díjátadókra való jelölések zajlanak. A történet nem egészen a valóságot adaptálja a vászonra, ugyanis egy könyvön alapul, amit a valós események ihlettek meg. David Ebershoff azonos című könyvéből készült a film szinopszisa, amit az amerikai író 2000-ben írt. A regény számos díjat zsebelt be, nem csoda, hogy szóba került a megfilmesítése.
 

Címkék: hírek hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr201514855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása