Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Már megírtuk, hogy nagyságrendileg mire számítsunk a Black Swan című új, Darren Aronofsky által rendezett filmben, ami eléggé érdekfeszítőnek hat, lássuk be. A veterán balerina Nina (Natalie Portman) bezárva találja magát egy fiatalabb riválisa, Lilly (Mila Kunis) elleni megmérettetésen. A tapasztalt Aronofsky ismét New Yorkban forgat, és szép lassan megvannak a maradék szereplői is a filmnek. Ezúttal Winona Ryder, Vincent Cassell és Barbara Hershey csatlakozott a stábhoz. Nem rossz nevek, és néhány Oscar-jelölést is megértek már...

Ryder Nina barátját fogja alakítani, aki az iskolában is mindig a főszerepet játszotta. Karrierjének vége felé mindenki az ő szerepére ácsingózik, Odette-et, a hattyúkirálynőt akarná a többi balerina eltáncolni a Hattyúk Tava közelgő premierjén. Cassel lesz Yevna, aki a produkció jóképű, ám vészjósló rendezőjét fogja megformálni. Hershey Nina édesanyját fogja játszani. A filmet szép lassan kíváncsian kezdjük várni, ugyanis módfelett érdekel minket, hogy egy a lét kérdéseit boncolgató fantasy és egy társadalmi dráma után mit tud Aronofsky thriller-ügyben.

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr711510867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása