Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Mostanában néhányszor cikkeztünk George Clooney kapcsán, mint jedi, vagy mint róka ugyanis annak ellenére, hogy a mozivásznon nem láthattuk a Burn After Reading, szenzációs Coen-fivérek-film óta, idén három mozival is jelentkezik az Oscar-díjas színész. A The Men Who Stare at Goats, a The Fantastic Mr. Fox, és az Up in the Air után máris új projektbe kezd a nők bálványa. A fent említett három filmjéből kettő kifejezetten érdekesnek ígérkezik, szóval nem bánjuk a folyamatos szerepltetését. Februárban kezdi forgatni legújabb filmjét, a The Descendant címre hallgató, úgynevezett dramedy-t.

A film Kaui Hart Hemmings azonos című regényén alapul, melynek története Matt King gazdag földbirtokos személye körül forog. Miután felesége 23 nap után sem ébred fel a kómából, melybe egy hajóbaleset után került, a férfinek el kell döntenie, hogy lekapcsolja e az asszonyt a gépekről, vagy sem,ám ekkor derül fény arra is, hogy nejének viszonya van egy pénzügyi befektetővel, Brian Steer-rel. A féltékeny férj és családapa elindul felkutatni a szeretőt két lányával, a 10 éves Scottie-val és a 17 éves, rehabilitációról frissen elszabadult Alexxel keresztül Hawaii szigetén.

A cselekmény drámai és vígjátéki elemeket is felvonultat (innen a dramedy kategória, melyet akár szatíraként is említhetnénk), és a forgatása februárban kezdődik, a könyv szerinti helyszínen, a Hawaii-szigeteken. A rendező Alexander Payne lesz, aki a Paris je t'aime-ben rendezte például az egyik történetet. Ugyan még nem tudni ,hogy Clooney melyik szerepet kapja meg, ám tény, hogy az 1996-os Micsoda nap! óta nem játszott családapa szerepet. Ott, akkor Michelle Pfeiffernek csapta a szelet.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr591494825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása