Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Hamarosan megérkezik az amerikai mozikba a The Road című posztapokaliptikus dráma, amelyben egy apa és fia próbálnak meg eljutni a haldokló Egyesült Államokon keresztül a túlélés végső reménysugarát jelentő déli partvidékre. A Nem vénnek való vidék íróját, Cormac McCarthy-t 2006-ban Pulitzer-díjjal jutalmazták azonos című regényéért, amelyet most John Hillcoat, Az ajánlat rendezője vitt vászonra. Az előző trailer akciófilmként próbálta eladni a filmet, ezúttal pedig, ahogy várható volt, a drámai vonalra kerül a hangsúly, hiszen a korábban felbukkant öt jelenet is egy csendesebb, mélyebb filmről tanúskodott. Viggo Mortensen alakítja az apát, aki mindent megtesz, hogy életben tarsa fiát, akit a fiatal ausztrál, Kodi Smit-McPhee formál meg. A filmben epizódszerepekben feltűnik még Charlize Theron, Robert Duvall és Guy Pearce is.

Az alkotás bemutatóját eredetileg tavaly novemberben tartották volna meg, de a Weinstein produkciós cég úgy döntött, hogy amellett, hogy több időt hagy a film befejezésére inkább az ezévi Oscar-szezonra tolja a filmet. Az új premier dátuma idén október 16-a lett, de nem sokkal ezelőtt ismét eltolták a film bemutatójának időpontját, ezúttal vélhetően a végleges november 25-re. A magyar forgalmazás részleteiről még nincsenek információk.



 

The Road poszter
 

Címkék: trailer the road

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr951487790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása