Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Talán az egyik első általam követett sorozat volt a Szupercsapat, melynek főcímdala még a mai napig is a fülemben cseng. Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a '80-as évekbeli széria remakeje úton van a mozik vásznaira, a produkcióban pedig Liam Neeson alakítja majd Hannibal Smith-t, Bradlay Cooper Szépfiút, Sharlto Copley Murdockot, végül, de nem utolsó sorban pedig Quinton Rampage Jackson Rosszfiút formálja meg. A Joe Carnahan által rendezett produkció 2010. júniusában, Amerikában lesz először látható.



 

Címkék: hírek szupercsapat

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr211471228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr_D · http://www.pallas70.hu/marketing-kepzes.php 2009.10.24. 12:08:42

igen... én is így voltam ezzel. az első idióta sorozat volt amit mindig megnéztem. a főcímdal volt a legjobb. remélem a nagyfilmben is ugyanaz marad! :D amúgy miért nem Mr.T játssza a fekát? Ha jól tudom ő még mindig aktív és kb ugyanúgy is néz ki mint 25 évvel ezelőtt... vagy nem? Vagy már odáig süllyedt szegény, hogy csak snickers reklámokra futja?

RaulReal 2009.10.25. 08:28:07

@Dr_D: Igen, ez elég nagy felháborodást keltett, hogy Mr. T még egy cameo-t sem kap.
süti beállítások módosítása