Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

2008-ban hosszú szünet után Sylvester Stallone visszatért Rambo szerepéhez. A negyedik rész 110 millió dollár feletti bevételt produkált világszerte, és a nézők sem érezték felesleges folytatásnak a filmet. Stallone akkor azt nyilatkozta, hogy csakúgy ahogy a Rocky Balboa az utolsó Rocky film, úgy a fejpántot és a veterán katona szerepét is most utoljára öltötte magára. Azonban a Nu Image és Millenium produkciós cégszövetség nemrég bejelentette, hogy elkészül az ötödik Rambo-film is.

Szerencsére nem áll szándékukban kihagyni a címszereplőt. Stallone mind főszereplőként,  mind pedig rendezőként is visszatér, és arra is van esély, hogy a forgatókönyvet is ő fogja megírni. Arra is utalt, hogy ezúttal "egy kicsit más műfajban" láthatjuk majd a figurát, de bővebben nem fejtette még ki, hogy ez pontosabban mit jelent.

Korábban olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy Mickey Rourke lenne az ötödik film főgonosza, és Stallone a bulgáriai szófia környékét nézte ki forgatási helyszínnek, de ezek hitelessége erősen kérdéses. Stallone jelenleg a The Expendables utómunkálataival van elfoglalva, a következő Rambo forgatását pedig várhatóan a jövő év tavaszán kezdik meg.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr101350327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása