Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A rockzenészből filmrendezővé avanzsáló Rob Zombie, aki az utóbbi években főleg a kultikus horror, a Halloween remake-jével és annak második részével foglalkozott, most ismét egy hírhedt horrorfilmet szemelt ki magának. A Massza (The Blob) eredetileg 1958-ben jelent meg, Steve McQueen főszereplésével, de a mai közönség leginkább a film '88-as remake-jére emlékezhet. Az ismét csak új feldolgozás forgatókönyvét Rob Zombie írja meg, valamint ő lesz a rendező és az egyik producer is.

Rob ZombieAz eredeti film története szerint egy az űrből érkező tárgy zuhan a Földre, amiből egy ragadós massza szerű lény bújik elő. A massza egy kisvárost kezd el terrorizálni, minden élőlényt felemészt, ami az útjába kerül, így exponenciálisan növekszik. Bár Zombie nagy rajongója az eredeti filmnek, de saját változata sok tekintetben eltérő lesz. "Nem szeretném, hogy egy nagy vörös massza legyen benne — ez az első dolog, amit meg akarok változtatni." — nyilatkozta az alkotó. "Az a hatalmas zselészerű lény lehet, hogy ijesztő volt az 50-es évek közönsége számára, de ma kinevetnék. Kerestem a módot, hogy kitörhessek a horror műfajából, mivel ez igazából egy sci-fi film, egy a földön kívülről érkezett lényről. Ijesztőre akarom csinálni, és a nagyszerű dolog az, hogy ismét olyan szabadságot kapok, amivel olyan őrült irányokba vihetem el, amilyenekbe csak akarom."

A Genre Co. és a Worldwide Entertainment produkciós cégek biztosítják Zombie számára a film 30 millió dolláros költségvetését. A producerek között ott lesz Jack H. Harris is, aki már az 1958-as filmnél is hasonló szerepet töltött be, majd pedig a '88-as remake-nél is, így ez lesz a harmadik Massza-filmje. A forgatókönyvnek őszre kell elkészülnie, a forgatást pedig jövő tavasszal kezdik meg.
 

Címkék: hírek horror

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr621343864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása