Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Három új poszter jelent meg Roland Emmerich új katasztrófafilmjéhez, a 2012-höz, amiben az előzetes alapján ezúttal valóban elpusztul a Föld felszínének nagy része. A Fehér ház fölé egy repülőgép-hordozó hajó tornyosul, Los Angeles szó szerint kettészakad, a Megváltó Krisztus szobra pedig Rio de Janeiróban vész a tengerbe a posztereken. A világ számos országában november 13-án debütáló film, a maja időszámítás végét az Apokalipszisként értelmező hiedelmekre épül. A főbb szerepekben John Cusackot, Thendie Newtont, Woody Harrelsont, Oliver Plattet és Danny Glovert láthatjuk majd.



 

Címkék: 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr941343703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.08.28. 12:25:20

Az elözetes alapján egy kisssssé túlzásba estek azért a készítök. Nomeg ez az egész 2012 világvége-hype nekem speciel már most az agyamra megy, mi lesz még majd a film után?

Tyrannum · http://alfaomega.blog.hu 2009.08.28. 12:28:42

@Case: Azért nem hiszem, hogy annyira komolyan vennék, akik eddig sem tették. Esetleg csak azok, akik fogékonyak erre és nem tudtak eddig erről a hiedelemről. Persze nagyobb publicitást fog kapni a film által, az biztos.
süti beállítások módosítása