Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az elektronikus sajtóban napvilágot látott információk szerint James McTeigue fogja rendezni a következő Superman filmet. Az MTV stábjának sikerült mikrofon-végre kapnia a filmes szakembert és arról kérdezték, hogy ha neki kéne rendeznie a népszerű szuperhősről szóló következő filmet, milyen változtatásokat, újításokat eszközölne a készülő szuperprodukción.

Azt hiszem, ha a film közelébe engednének, teljes rebootot eszközölnék rajta. Olyan irányba vinném el a történetet, amire senki sem számít.

A nem olyan régen kiszivárgott hírekre alapozva mindannyian tudjuk, hogy a Warner Brothers’ stúdió elveszítette Superman eredettörténetének megfilmesítési jogait, azonban McTeigue ehhez is pozitívan állt hozzá.

Ha még egy Superman-film készül, többször nem vájkálhatunk az ifjú Clark Kent életében. Az a rész immár érinthetetlen és mellesleg azt hiszem, már mindenki unja is.

Kezdettől fogva egy akciódús reboot forgatásáról volt szó, ami azt jelenti, hogy Lex Luthor kisebb szerepet kap a cselekményben. A nézőknek izgalomra, egy jó és kerek történetre, valamint karakteres főgonoszokra van szükségük. Kérdés azonban, hogy a méltán híres rendező csatlakozik-e majd a film stábjához. Addig is, hogy legyen fogalmunk a szakember filmművészetéről, érdemes lesz megtekintenünk a Ninja Assassin című filmet, mely november 25-én debütál Amerikában.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr521328430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása