Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az Avatar Day egyszerűen nem elég. A 20th Century Fox ugyanis megpróbálkozik a lehetetlennel és tető alá akarják hozni az Avatar-hetet. James Cameron Avatarjának első előzetese ma délután négykor debütál az interneten, a 21-én zajló Avatar Day-en pedig a világ néhány mozijában az érdeklődők 3D-ben láthatnak 15 percnyit a filmből. Erre még pár órát várnunk kell, de addig is napvilágot látott 6 új kép a filmről.

A fotókon a film legtöbb főszereplője látható: Sam Worthington, Sigourney Weaver, Giovanni Ribisi, Stephen Lang, illetve Michelle Rodriguez is. A fenti kép már a hivatalos trailer egy képkockája, és a már korábban megismert RDA Gunshipek egész raja figyelhető meg rajta.


A fenti képre kattintva, annak nagyfelbontású változta is megtekinthető
 

Címkék: hírek avatar

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr491324888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabiaki (törölt) 2009.08.20. 12:52:30

Hát ezek alapján elég rossz a véleményem, kb a defying gravity szintjén van, különösen a biliárdos kép miatt. Remélem az nem a filmből van, azért a jövő kicsit nézzen már ki jobban jövőnek.

Tyrannum · http://alfaomega.blog.hu 2009.08.20. 14:06:03

Ez egy érdekes kérdés, de nem hiszem, hogy "kevésbé lesz jövő", mint mondjuk az Aliens díszletei. A legjobb jövőképek általában azok, amik visszafogottabbak a technológiai jóslatokat illetően. A Különvélemény egy jó példa erre, igaz az 100+ év helyett csak 50 évvel a jövőben játszódik. Két órán belül jön az előzetes, abból már több dolog kiderül majd.
süti beállítások módosítása