Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

A Twilight saga egyesek szerint az új Harry Potter. A tinilányok kedvenceként elhíresült könyvsorozat első részének filmváltozata már jó ideje debütált a mozik vásznain. Hamarosan pedig az eddig megjelent poszterek, ügyesen csepegtetett információk mellé megérkezik a várva-várt trailer is.

Ennek azonban még nem jött el az ideje. A fanatikusok egyelőre csak egy 18 másodperces elő-trailernek (az előzetes előzetese) örülhetnek. Ami a legfontosabb azonban az, hogy a feszült várakozás ellenére a New Moon forgatása gőzerővel halad, így hamarosan ismét a vásznakon üdvözölhetjük Bellát (Kristen Stewart), a csetlő-botló kamaszlányt és szerelmét, a titokzatos vámpírt, Edwardot (Robert Pattinson). Ha pedig ez nem lenne elég, a videó mellett újra elolvashatjuk a sztárpárral készült interjút.
 



 

Címkék: trailer twilight

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr681303377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása