Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

McG tervezget

 2009.08.08. 12:14 | Tyrannum | Írj kommentet

McG a néhánytekintetben csalódást keltő Terminator Salvation rendezője a Human Target című televíziós sorozatát népszerűsítő sajtóeseményen a jövőre vonatkozó terveiről is beszélt. Többek között egy újabb Terminátor-folytatásról és a Nemo kapitány történetét feldolgozó 20,000 Leagues Under The Sea című filmről is, amelynek főszerepére ezúttal Sam Worthingtont nézte ki.

A rendező korábban Will Smith-t szerette volna meggyőzni, hogy játssza el Nemo kapitány szerepét. Jules Verne regényében a kapitány indiai származású, de valószínűleg nem ez az egyetlen pont, amiben a forgatókönyv eltér majd a forrásanyagtól. McG most azonban arra utalt, hogy Sam Worthingtont is szívesen látná a tengeralattjáró fedélzetén. Worthington korábban már dolgozott a rendezővel, amikor a Terminátor Megváltásban Marcus Wright szerepét öltötte magára. Az év végén James Cameron Avatarjában, majd jövő év elején a Titánok harca remake-jében tűnik majd fel, és nemrég Tom Cruise helyére lépett be a most készülő The Tourist című thriller férfi főszerepében. McG a következőket nyilatkozta a színésszel kapcsolatban: "Figyeljetek csak a Titánok harcára, mert a Titánok nagyon jó film lesz — láttam belőle részleteket. Most a The Touristot forgatja Charlize-zal (Theron). Mindenütt ott van, és lehet, hogy én is őt választom Nemónak, ha lesz lehetőségem rá. Meglátjuk."

A visszafogott kritikai fogadtatás és pénzügyi eredmények ellenére a rendező a következő Terminátor-filmről is terveket szövöget és már a majdani film lehetséges történetéről is szólt néhány szót. "Az az ötletünk, hogy újra eljátszunk a franchise egyik sokat bizonyított alapszabályával — az időutazással — és ismét behozzuk ebbe a filmbe. Nem szeretnék túl sokat elárulni, de nagyon-nagyon valószínű, hogy John Connor ehhez hasonló termeken keresztül fog átrohanni, miközben tud valamit, amit egyikünk sem. És ezúttal a gonosztevő személye sokkal egyértelműbben körvonalazódik majd ki az új filmben. Sokkal inkább lesz egy üldözésre épülő film, ahol egy új terminátor van a nyomodban." Ez részben megerősíti, részben azonban ellentmond azoknak a régebbi híreknek, miszerint az ötödik Terminátor-film 2011-ben, Londonban játszódna. Akkor viszont még állítólag arról szólt a terv, hogy a Skynet az időutazás szabályait áthágva egy terminátor helyett egy egész hadsereget küld át a múltba Connor után.
 

Címkék: hírek terminator titánok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr671296322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása