Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Az X-men filmekben Wolverine-t alakító Hugh Jackman ezúttal új oldaláról mutatkozik be. A Fox-nak ugyanis igencsak ínyére volt az idei Oscar gálán tapasztalt "díj-eső", így úgy döntött a stúdió, hogy több zenés darabot fognak vászonra vinni. Érdekes ötlet, azonban ennél sokkalta meglepőbb a szereplők kiléte. A hírek szerint Jackman a P.T. Barnum életét felelevenítő zenés filmben fog főszerepet játszani.

Hugh Jackman"A világ legnagyobb "show-mestere" című alkotás forgatásának híre és hősének kiléte igencsak meglepő. Ugyanakkor mégse az. Ugyanis a táncoló, éneklő "Rozsomákot" vászonra vinni korántsem a rakétatudomány szakterülete. Emellett valószínűsíthető az igen dekoratív Anne Hathaway filmbeli feltűnése is. A film elkészítésében segédkezni fog a Sex and the City írónője, Jenny Lind is, aki szerint a musical inkább fogja a Barnumról szóló legendákat fogja feleleveníteni, mintsem a híresség karakterét. (Barnum híres mondása: "Minden percben születik egy szemétláda.")

Általában azonban a hírességek életét nem musicalekben szokás feldolgozni, azonban ez itt egyáltalán nem gond, ugyanis Barnum életének fontos eleme és mozgatórugója volt a zene. További érdekes információ, hogy a film zenei betétjét Mika, a híres brit énekes fogja írni.
 

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr501288025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása