Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Paul W. S. Anderson az első Resident Evil film író-rendezője bejelentette, hogy a trilógia után most új folytatás érkezik Resident Evil: Afterlife címmel. Ezúttal újra saját kezébe veszi mind a forgatókönyvírás, mind pedig a rendezés feladatát. Sőt, a legújabb film már háromdimenziós formában érkezik a mozikba. A bemutató dátuma is megvan: a horror 2010. szeptember 17-én indul útjára Észak-Amerikában.

Anderson azt is elmondta, hogy egyúttal ennek a filmnek lesz a legnagyobb költségvetése az eddigiek közül. Kifejtette, hogy "A Resident Evil filmeket mindig is trilógiaként képzeltem el, és nagyon szerencsések voltunk abban a tekintetben, hogy a trilógia egyes darabjainál egyre csak nőtt és nőtt a nézők száma. Egy új trilógiát szeretnék ezzel elindítani. Nagyon izgatott vagyok, hogy 3D-ben forgatunk, és ugyanazt a kamerarendszert használjuk majd, mint amit James Cameron alkalmazott az Avatarhoz. Sok lelkesedésre okot adó dolog vár még ránk a filmmel kapcsolatban. Nem Resident Evil 4-ként kezelem, sokkal inkább az egész franchise újragondolásaként és újjászületéseként." Megerősítették, hogy Milla Jovovich és más korábbi szereplők is visszatérnek, ugyanakkor az eredeti videjotátékok eddig nem használt karakterei közül is felbukkan majd pár.
 

Címkék: hírek horror

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr621269543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2009.07.27. 15:54:19

Milla Jovovich nélkül nem is lehetne R.E.
Nem mondom, hogy igényes sorozat, de kedvelem a műfajt, úgyhogy megnézem.
süti beállítások módosítása