Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Ahogy korábban megírtuk, Guillermo Del Toro rendezése és Peter Jackson felügyelete mellett jövőre kezdik forgatni A Gyűrűk ura trilógia előzményét, A hobbitot. A történet Zsákos Bilbo fiatalabb éveit mutatja be, akinek még mindig nem találták meg megformálóját. Peter Jackson tagad, miközben Új-Zélandon felbúgtak a munkagépek...

Peter Jackson elmondta, hogy a hétvégi Comic-Conon bizonyosan nem fogják bejelenteni, hogy ki lesz filmük címszereplője. Korábban több név is felmerült a szerepre, a legnagyobb közülük Daniel Radcliffe-é volt, de szerencsére ez nyilvánvalóan alaptalan pletyka, mivel ő ekkor a Harry Potterre tesz talán örökre pontot.

A theonering.net hivatalos Gyűrűk ura rajongói site közzé tett néhány fényképet, amin Hobbitfalva újjáépítése látható. Leginkább gyümölcsfákat, sövényeket telepítenek, ám állítólag több hobbit-otthon is lesz a domboldalon, mely többek között Zsákosék, Csavardiék és a Tukok otthona. Szintén újra kijelölték a kis földutat is, melyen A gyűrű szövetségében Gandalf és Frodó szekérháton közelítette meg Zsáklakot, Bilbo zugát.  

Címkék: hírek a hobbit

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr921256063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása