Box Office Hírek Előzetesek Kritikák Filmzene Főoldal

Nemrég véglegesítésre került, hogy ki játssza majd a címszereplő Thort, a Marvel északi mitológiából építkező szuperhős-filmjében. A szerencsés Chris Hemsworth mellé most megtalálták a filmbéli partnerét és majdani szerelmét is, aki nem más, mint Natalie Portman. Portman Jane Foster nővért fogja alakítani, akibe Thor földi tartózkodása idején szeret bele.

 A szerepre korábban Jessica Biel neve is felmerült. Portmannek, aki a Star Wars előzménytrilógia Padméjaként vált igazán híressé már van tapasztalata a képregényadaptációkkal a 2006-os V for Vendetta című filmmel.

A Thort rendező Kenneth Branagh hamarosan egy másik filmben is együtt dolgozik a színésznővel, a Your Highness című fantasy-ban. A Marvel Studios közleményéből az is kiderült, hogy a film nem csak a Földön játszódik, hanem az északi istenek hazájában, Asgardban is. A forgatást jövő év elején kezdik meg és a film 2011. május 20-án kerül a mozikba. ha sikeres lesz, akkor van rá esély, hogy Thor karaktere az egy évvel későbbre tervezett The Avengers című filmben is szerepet kap, amelyben a Marvel klasszikus hősei küzdenének egymás mellett vállvetve.
 

Címkék: hírek viking

A bejegyzés trackback címe:

https://alfaomega.blog.hu/api/trackback/id/tr101245432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása